ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή ενόπλου στα γραφεία του Οργανισμού Αποζημιώσεων Κοζάνης

Εισβολή ενόπλου στα γραφεία του Οργανισμού Αποζημιώσεων Κοζάνης

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. και ο αδερφός του δράστη

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κοζάνη, καθώς ένας ένοπλος έχει εισβάλει στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων).

Αμέσως σήμανε «συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. με ισχυρή αστυνομική δύναμη να βρίσκεται στο σημείο, όπου απέκλεισαν την περιοχή γύρω από το κτήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 30-35 ετών, από την Εράτυρα. Στο σημείο βρίσκεται τόσο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, όσο και ο αδερφός του, προκειμένου να το πείσουν να παραδοθεί.

Ο άνδρας είναι μόνος του στον επάνω χώρο του ΟΠΕΚΕΠΕ με μια σφαίρα στην καραμπίνα. Όταν μπήκε στα γραφεία δεν απείλησε κανέναν, παρά μόνο έβαλε τη σφαίρα στο όπλο απειλώντας να αυτοκτονήσει. Έμεινε μόνο ένας νεαρός υπάλληλος από Βέροια για να συζητήσει μαζί του μήπως και τον μεταπείσει, αλλά ήταν μάταιο και κατέβηκε.

Πληροφορίες από τα επαρχιακά ενημερωτικά μέσα αναφέρουν πως πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο, ο οποίος διαμαρτύρεται για την καταβολή των αποζημιώσεων που υποστηρίζει πως του οφείλεται.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Kozan.gr

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Έχει βάση το σενάριο για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Αποκάλυψη για Αμφίπολη: Έβαλαν μικροκάμερα μέσα στον τάφο – Τι είδαν

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Αμφίπολη!

Αμφίπολη: Αυτό είναι το σχέδιο - Έτσι θα μπουν οι αρχαιολόγοι στον τάφο