ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση εθελοντών στον Πειραιά για να βρεθεί ο 20χρονος Βαγγέλης

Συγκέντρωση εθελοντών στον Πειραιά για να βρεθεί ο 20χρονος Βαγγέλης

Επιχείρηση εντοπισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα στις 11 το πρωί του Σαββάτου (28/02) με σημείο εκκίνησης τον Ηλεκτρικό του Πειραιά

Έρευνα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, προκειμένου να εντοπιστεί ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο οποίος αγνοείται εδώ και 22 μέρες από τα Ιωάννινα, διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 28/02.

Το κάλεσμα απευθύνεται μέσω των social media για αύριο στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά.

«Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 μαζευόμαστε όλοι στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά να βοηθήσουμε να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη» ανεφέρεται στη σελίδα που δημιουργήθηκε για το λόγο αυτό στο facebook.

giakoumakis

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έχει θεαθεί στον Πειραιά.

Όσοι πολίτες σπεύσουν στο σημείο για να συνδράμουν στις έρευνες αναμένεται να χωριστούν σε ζώνες ευθύνης, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η αναζήτηση.

Ήταν 6 Φεβρουαρίου όταν τα ίχνη του 20χρονου χάθηκαν ξαφνικά από την Γαλακτοκομική Σχολή, όπου φοιτούσε στα Ιωάννινα και έκτοτε έρχονται στο φως στοιχεία που συγκλονίζουν.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του συνεσταλμένου Βαγγέλη περιμένουν καρτερικά ένα θετικό νέο, ένα στοιχείο που θα ρίξει φως στο μυστήριο της εξαφάνισης του.

Σχετικές ειδήσεις