ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Μεσογείων και στη Λ. Μαραθώνος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Μεσογείων και στη Λ. Μαραθώνος

Σε ισχύ αναμένεται να τεθούν στις 26 και 27 Μαρτίου 2015 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης, λόγω εκτέλεσης εργασιών βαφής πεζογέφυρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τις συγκεκριμένες ημέρες θα πραγματοποιηθούν:

• Προσωρινή, τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Χλόης έως την οδό Ανδριανού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

• Προσωρινή, τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Κλεισθένους έως την οδό Αγ. Θέκλας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

- Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

• Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων, στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Χλόης έως το ύψος της οδού Ανδριανού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το υπέργειο τμήμα της Λ. Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.

• Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μαραθώνος, στο υπόγειο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Ιωάννη Θεολόγου έως το ύψος της οδού Αγ. Θέκλας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το υπέργειο τμήμα της Λ. Μαραθώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.