ΕΛΛΑΔΑ

Λαϊκό γλέντι με οβελίες και τραγούδια στο στρατόπεδο του Γουδή

Λαϊκό γλέντι με οβελίες και τραγούδια στο στρατόπεδο του Γουδή

Ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι, με ψήσιμο χιλιάδων αρνιών, τραγούδια και χορούς, έχει στηθεί από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στο στρατόπεδο Βαρύτη στου Γουδή.

Μετά τους εορτασμούς που διοργανώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μία ακόμη μεγάλη γιορτή διοργανώνεται με την... υπογραφή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

2274833

Από το πρωί το Άλσους Στρατού στο Γουδή έχει μετατραπεί σε υπαίθρια ψησταριά, με αφορμή το μεγάλο γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης για τις αδύναμες κοινωνικά που οργανώνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Συνολικά 200 αρνιά και όχι 1.500 κατσίκια, όπως είχε αναφερθεί αρχικά, έχουν μπει στις σούβλες, με τους φαντάρους, φορώντας λευκές ποδιές, να ετοιμάζουν το γλέντι, το οποίο ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι. Στο γλέντι το "παρών" δίνει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος χαιρέτησε αρκετά μέλη του Ελληνικού Στρατού, αλλά και πολλούς πολίτες.

Ο υπουργός μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχήθηκε του χρόνου να μπορούν να γιορτάσουν όλοι στο σπίτι τους.

«Ευχόμαστε Χριστός Ανέστη σε όλο τον ελληνικό λαό. Σήμερα με την πολιτική ηγεσία, τον αναπληρωτή υπουργό, τον κύριο Ήσυχο, τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας, Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού, είμαστε εδώ σε μία μεγάλη γιορτή, έχοντας σαν προσκεκλημένους τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και ιδιαίτερα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που είναι θύματα της κρίσης. Γιορτάζουμε όλοι μαζί γιατί το μήνυμα της Ανάστασης και της ελπίδας, όσο κι αν θέλουν δεν μπορούν να το σβήσουν. Θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελπίδα και με αυτή την πίστη στην ελπίδα και στο Φως της Αναστάσεως θα προχωρήσουμε στο αύριο», είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Για το γεγονός έχει κάνει σχετική ανάρτηση στο twitter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος.

kostarakos

Σχετικές ειδήσεις