ΕΛΛΑΔΑ

Η φωτογραφία της μικρής Άννυ που περιπλέκει την υπόθεση εξαφάνισής της

Η φωτογραφία της μικρής Άννυ που περιπλέκει την υπόθεση εξαφάνισής της

Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 21 Απριλίου.

Μια φωτογραφία της Άννυ μέσα σε ένα ταξί έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις Αρχές, οι οποίες δεν αποκλείουν το σενάριο της απαγωγής, αν και οι πιθανότητες είναι μικρές.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει την τετράχρονη να μπαίνει σε ένα ταξί μαζί με μια άγνωστη γυναίκα.

«Έχω διαβεβαίωση από τον πατέρα και κυρίως από τη μητέρα ότι της επεδείχθη από την Ασφάλεια μια φωτογραφία, με το παιδί μέσα σε ένα ταξί, φορώντας μεγάλα ρούχα. Η μητέρα αναγνώρισε το παιδί της, ενώ όταν ο ταξιτζής κλήθηκε στην Ασφάλεια δήλωσε ότι το ταξί του το είχαν κλέψει...» ανέφερε ο δικηγόρος των γονιών της Άννυ, Σταύρος Γεωργίου στο Mega.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (29/4/2015), οι γονείς της μικρής βρέθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για ψευδορκία αλλά και για το γεγονός ότι η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του πατέρα της Άννυ, υπνωτικά χάπια.

Οι γονείς αφού έλαβαν προθεσμία για να δικαστούν στο Αυτόφωρο στις 12 Μαΐου, οδηγήθηκαν ξανά στην ασφάλεια, καθώς σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για ψευδορκία.

Εδώ και εννιά ημέρες αγνοείται η μικρή Άννυ, με την ΕΛ.ΑΣ να πιστεύει ότι την αλήθεια για την τετράχρονη γνωρίζουν οι γονείς.

Σχετικές ειδήσεις