ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Οι Γερμανοί τουρίστες που έγιναν θέμα συζήτησης… (photo)

Ρόδος: Οι Γερμανοί τουρίστες που έγιναν θέμα συζήτησης… (photo)

Ένα νεαρό ζευγάρι Γερμανών τουριστών, που βρέθηκε στη Ρόδο για διακοπές πριν από μερικές μέρες υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι που βρήκε κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς όπως υποστήριξαν, με το που το κοίταξαν το αγάπησαν αμέσως.

Πρόκειται για τους Thoma Robert και Adam Parian, που διαμένουν στην Ελβετία και οι οποίοι έκαναν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο Blue Bay που βρίσκεται ανάμεσα σε Κρεμαστή και Ιαλυσό. Το νεαρό ζευγάρι, ζήτησε αμέσως να μάθει τις διαδικασίες που θα τους επέτρεπαν να πάρουν μαζί τους το σκυλάκι στη χώρα τους, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους. Έτσι κι έγινε.

Για τον σκοπό αυτό τους βοήθησε ολοκληρώνοντας τις απαραίτητες ενέργειες σε κτηνιατρικό και γραφειοκρατικό επίπεδο, η κ. Abedot Iris, η οποία διαμένει στο Γεννάδι. Έτσι λοιπόν, το σκυλάκι εμβολιάστηκε, μπήκε σε ειδικό κλουβί και στην συνέχεια, τοποθετήθηκε σε ειδική θέση στο αεροσκάφος με προορισμό τη Ζυρίχη, μαζί με τους πανευτυχείς Γερμανούς.

Δεν είναι πάντως το μοναδικό ζευγάρι τουριστών που υιοθετεί σκυλάκια ερχόμενο στη χώρα μας. Κι άλλοι τουρίστες κατά καιρούς παίρνουν μαζί τους ζωάκια, σε αντίθεση με... πολλούς από τους κατοίκους της Ρόδου, που τα παρατούν στους δρόμους.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις