ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Χαμός στο Facebook με τα όργια σε μπαρ - Συνταρακτικές αποκαλύψεις

Ρόδος: Χαμός στο Facebook με τα όργια σε μπαρ - Συνταρακτικές αποκαλύψεις

Θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία της Ρόδου έχουν γίνει τα όσα συμβαίνουν σε εστιατόριο – μπαρ της περιοχής.

Ποινή κάθειρξης 8 ετών και 9 μηνών και χρηματική ποινή 51.000 ευρώ επέβαλε την Δευτέρα σε έναν 46χρονο Ροδίτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω ενώ σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι συγκατηγορούμενοί του ηλικίας 45 και 38 ετών. Όλοι κρίθηκαν ένοχοι για μαστροπεία ανηλίκου με υπόσχεση πληρωμής χρημάτων κατ’ εξακολούθηση, για απασχόληση ανηλίκου σε νυχτερινή εργασία και για άμεση συνδρομή στην πράξη της μαστροπείας ανηλίκου, ενώ το δικαστήριο ανέστειλε τις ποινές τους ενόψει της εκδίκασης των εφέσεών τους.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου 2011 ως συνυπαίτιοι για την έκδοση μιας 17χρονης, που εργαζόταν σε μπαρ της περιοχής. Μετά από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς, ότι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο μπαρ) που λειτουργεί στην Ιαλυσό, ιδιοκτησίας του πρώτου, εκδίδεται επ’ αμοιβή νεαρή γυναίκα που εργάζεται σε αυτό, στήθηκε επιχείρηση για την εξακρίβωσή της.

Λίγο μετά τη 01.00 της 9ης Φεβρουαρίου 2011 ο αστυνομικός πελάτης μετέβη στο κατάστημα και αφού ήπιε ένα ποτό με την παρέα της κοπέλας του καταστήματος, που του παρουσιάστηκε ως «Μαρία», στη συνέχεια της πρότεινε να συνευρεθούν και αυτή το αποδέχτηκε. Η κοπέλα τον οδήγησε στο ταμείο, όπου ο πελάτης – αστυνομικός κατέβαλε στην δεύτερη κατηγορούμενη το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στη συνέχεια αφού παρέλαβε από αυτή ένα προφυλακτικό, ακολούθησε την «Μαρία» στο υπόγειο του κτηρίου, όπου υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με κρεβάτι προκειμένου να συνευρεθούν.

Ενώ ο αστυνομικός βρισκόταν στο υπόγειο συνάδελφοί του από το ΑΤ Ιαλυσού εισήλθαν στο κατάστημα και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, την δεύτερη που εργαζόταν ως υπεύθυνη και τον υπεύθυνο πόρτας. Όπως διαπιστώθηκε στην πορεία, η “Μαρία” ήταν ανήλικη, 17 ετών, που είχε οικειοθελώς εγκαταλείψει την οικία της σε χωριό της Ρόδου.

Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς η ανήλικη υποστήριξε ότι εργάζόταν στο κατάστημα τους τελευταίους τρεις μήνες. Το μπαρ, όπως είπε, είναι ένα κατάστημα που προσφέρει κονσομανσιόν δηλαδή έρχεται ο πελάτης και παραγγέλλει το ποτό του. Οι κοπέλες τον πλησιάζουν και αυτός τις κερνάει ποτό. Το ποτό κοστίζει στον πελάτη 15 ευρώ από αυτά η ίδια παίρνει 10 ευρώ. Όταν οι πελάτες, όπως είπε, ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της ενημέρωνε την δεύτερη κατηγορούμενη και πλήρωνε 100 ευρώ εκ των οποίων η ίδια ελάμβανε τα 50 ευρώ. Η 17χρονη υποστήριξε ότι υπήρχε μέρα που είχε συνευρεθεί ερωτικά έναντι αμοιβής με 6 άτομα και άλλοτε με τρεις. Υποστήριξε ακόμη ότι είχε ακούσει για το μαγαζί και ότι η ίδια ζήτησε εργασία νομίζοντας ότι αυτό που έκανε ήταν νόμιμο.

Σχετικές ειδήσεις