ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία σε Μετρό και Ηλεκτρικό σήμερα Κυριακή (15/11) – Κανονικά τα Τραμ

Απεργία σε Μετρό και Ηλεκτρικό σήμερα Κυριακή (15/11) – Κανονικά τα Τραμ

Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό θα μείνει σήμερα Κυριακή (15/11) η πρωτεύουσα εξαιτίας της νέας 24ωρη απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση της ΣΤΑΣΥ, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την στάση της κυβέρνησης όσον αφορά τον σχεδιασμό νέων μειώσεων στις αποδοχές των υπαλλήλων, κάτι που συνδυάζεται με την ισοπέδωση των ασφαλιστικού συστήματος.

«Ολα αυτά, έρχεται να τα επιστεγάσει και η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση της εταιρείας, η οποία διορίστηκε από πολιτικές ηγεσίες που υπηρετούσαν ιδεολογικές κατευθύνσεις που εδώ και μήνες έχουν κριθεί και καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό», επισημαίνουν.

Κανονικά θα λειτουργήσει Τραμ, αφού οι εργαζόμενοι σε αυτό, δεν θα μετέχουν στην απεργία που έχει κηρύξει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης στη ΣΤΑΣΥ.

Παράλληλα, από την σήμερα έως και την Πέμπτη (19/11) θα υπάρξουν προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ περιμετρικά του Πολυτεχνείου, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σχετικές ειδήσεις