ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Είχαν… Άγιο, παπάς και παπαδιά στην εθνική οδό (photos)

Βόλος: Είχαν… Άγιο, παπάς και παπαδιά στην εθνική οδό (photos)

Το Ι.Χ. τους έπεσε πάνω σε φλεγόμενο λάστιχο που έφυγε από προπορευόμενη νταλίκα

Άγιο φαίνεται πως είχαν παπάς και παπαδιά που επέβαιναν σε Ι.Χ., το οποίο έπεσε πάνω σε φλεγόμενο λάστιχο προπορευόμενης νταλίκας,που είχε σκάσει και είχε τυλιχτεί στις φλόγες στην εθνική οδό Βόλου-Αθήνας λίγο πριν από τον κόμβο του Αερινού.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, μια νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του κόμβου Αρμενίου στις 10.40 περίπου το βράδυ της Πέμπτης, έχασε το ένα λάστιχο, το οποίο έπιασε φωτιά και έπεσε σε αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.

Η νταλίκα «δίπλωσε» και βγήκε στη δεξιά λωρίδα χωρίς να φύγει από τον δρόμο. Για καλή τους τύχη ο οδηγός μιας νταλίκας που ακολουθούσε και οι επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα και στο ένα μικρό λεωφορείο δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο τα οχήματά τους υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο σημείο του ατυχήματος κλήθηκε η Τροχαία Εθνικών οδών που έκλεισε τις δύο δεξιές λωρίδες μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Στο σημείο δεν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά η εμπλοκή του ιερέα, δίνει άλλη διάσταση στη φράση ότι ο οδηγός «είχε άγιο».

Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery...