ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Συγκλονισμένοι οι γιοι της 45χρονης που στραγγάλισε την 4χρονη ανιψιά της

Μέγαρα: Συγκλονισμένοι οι γιοι της 45χρονης που στραγγάλισε την 4χρονη ανιψιά της

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο «φως» για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Τετάρτη (13/04) στα Μέγαρα και συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Το τετράχρονο κοριτσάκι που δολοφονήθηκε από την ίδια του τη θεία που το φρόντιζε, δεν ένιωσε ποτέ την αγάπη και την θαλπωρή της οικογένειας. Από πολύ μικρή ηλικία εγκαταλείφθηκε από τους τοξικομανείς γονείς του και μεγάλωνε με τη θεία του και τον άνδρα της. Ωστόσο, ο άνθρωπος που το μεγάλωνε, όπως αναφέρουν συγγενείς και γείτονες, έμελλε να του αφαιρέσει και τη ζωή...

Το τελευταίο αντίο είπαν το απόγευμα της Πέμπτης (14/04) στην Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων οι συγγενείς της τετράχρονης.
Η 45χρονη γυναίκα που φρόντιζε το 4χρονο κοριτσάκι ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της από το Θριάσειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη, καθώς επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Η 45χρονη, παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 22 και 19 ετών, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, επιφέροντας στον εαυτό της επιπόλαια τραύματα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της. Μέσα σε μια λίμνη αίματος τη βρήκε στο σπίτι τους στην οδό Αγίου Στεφάνου ο σύζυγός της, που κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 45χρονη σκότωσε τη μικρή, γιατί η αδερφή της την απειλούσε να της πάρει το παιδί, μια σκέψη της οποίας την ιδέα δεν άντεχε.

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι δυο γιοι και ο σύζυγος της 45χρονης, καθώς και η 75χρονη μητέρα της, που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και έμαθε αργά χθες το βράδυ για την τραγωδία.