ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο για τα τρομοδέματα οι «Πυρήνες;»

Στο εδώλιο για τα τρομοδέματα οι «Πυρήνες;»
Να παραπεμφθούν σε δεύτερη δίκη οι καταδικασμένοι για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο.

Να παραπεμφθούν σε δεύτερη δίκη οι καταδικασμένοι για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας εφετών κ. Ξένη Δημητρίου.

Αυτή τη φορά κατηγορούνται για τα τρομοδέματα, που φέρονται να είχαν αποσταλεί τον περασμένο Νοέμβριο με κούριερ και είχαν αποδέκτες ξένες πρεσβείες στην Αθήνα ,αλλά και ηγέτες στο εξωτερικό, όπως την Α. Μέρκελ και τον Σ. Μπερλουσκόνι.

Η εισαγγελέας εισηγείται να παραπεμφθούν στο εδώλιο οι: Χάρης Χατζημιχελάκης, Νταμιάνο Μπολάνο, Χρήστος Τσάκαλος, Γεράσιμος Τσάκαλος, Παναγιώτης Αργυρού, Αλέξανδρος Μητρούσιας ,Γιώργος Καραγιαννίδης, Ολγα Οικονομίδου, Γιώργος Πολύδωρος, Μιχάλης και Γιώργος Νικολόπουλος.

Η εισαγγελέας αποδίδει διευθυντικό ρόλο στην οργάνωση στον Χάρη Χατζημιχελάκη, ενώ ο συνήγορος του Αλέξανδρου Μητρούσια, Κώστας Παπαδάκης επισημαίνει ότι πρόκειται « για μία πρόταση παραπομπής για όλους και για όλα στη λογική της συλλογικής ευθύνης , χωρίς αποδεικτικά στοιχεία» .