ΕΛΛΑΔΑ

Η ζέστη «έδιωξε» τους ταξιτζήδες από τη Μεσογείων

Η ζέστη «έδιωξε» τους ταξιτζήδες από τη Μεσογείων
Λίγο μετά τις 13.30 οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το υπουργείο Υποδομών...

Λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το υπουργείο Υποδομών, μιας και η ζέστη ήταν αφόρητη.

Παράλληλα οι άνδρες των ΜΑΤ έκοψαν το δρόμο στους αυτοκινητιστές, εμποδίζοντάς τους να αποκλείσουν για τρίτη φορά τη λεωφόρο Μεσογείων.

Ο γραμματέας του ΣΑΤΑ χαρακτήρισε θετική τη συνάντηση που είχε το πρωί με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη τόνισε όμως ότι η θετική στάση που δείχνει το κόμμα πρέπει να εκφραστεί και από τον υπουργό στον ΚΤΕ.

Οι αυτοκινητιστές θα περιμένουν την ενημέρωση του ΚΤΕ από τον υπουργό και στη συνέχεια, το βράδυ, θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Στην Κνωσό οι ταξιτζήδες της Κρήτης

Σε αποκλεισμό του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού προχώρησαν οι ιδιοκτήτες ταξί της Κρήτης. Οι αυτοκινητιστές άφησαν τους επισκέπτες να επισκεφθούν το χώρο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.

Άλλοι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες κατά τα χθεσινά επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Κατάληψη στη Διεύθυνση Μεταφορών Θεσσαλονίκης

Ανυποχώρητοι παρουσιάζονται και οι ιδιοκτήτες ταξί στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα προχώρησαν λίγο πριν τις 10.00 το πρωί σε συμβολική κατάληψη της Διεύθυνσης Μεταφορών της πόλης.

Οι ταξιτζήδες μάλιστα έκαψαν συμβολικά ένα ταξί.

«Κήδεψαν» το ταξί στη Σάμο

Στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Σάμου εισέβαλαν οι ιδιοκτήτες ταξί του νησιού.

Οι ταξιτζήδες κρατούσαν συμβολικά ένα φέρετρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, χωρίς ωστόσο να παρακωλύσουν την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου.

«Μπλόκο» ταξιτζήδων έξω από τη Λαμία

Το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της εισόδου της πόλης, απέκλεισαν οι ιδιοκτήτες ταξί που διαμαρτύρονται για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Παμπελοποννησιακή Συγκέντρωση

Οι ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου πραγματοποιούν παμπελοποννησιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη, επιδιώκοντας συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσο Αποστολόπουλο, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Μοίραζαν φυλλάδια στις Σέρρες

Δεκάδες ιδιοκτήτες ταξί των Σερρών κατευθύνθηκαν με τα οχήματά τους προς τον κόμβο Στρυμόνα, όπου μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους οδηγούς.

Διαβάστε επίσης: Ανοιγοκλείνουν τη Μεσογείων οι ταξιτζήδες

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη της Διεύθυνσης Μεταφορών από ταξιτζήδες

Κατάληψη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος από ταξιτζήδες

«Κήδεψαν» το ταξί στη Σάμο

«Κούρσα» ταξιτζήδων στο τελωνείο των Κήπων!