ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 25χρονης: «Η κόρη μου δεν πέθανε... πήγε διακοπές!» (vid)

Συγκλονίζει ο πατέρας της 25χρονης: «Η κόρη μου δεν πέθανε... πήγε διακοπές!» (vid)

Την παρέσυρε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 18χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση ακόμα μία 30χρονη κοπέλα

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στον Άγιο Δημήτριο.

Ένας 18χρονος οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε τρεις κοπέλες, οι οποίες περίμεναν σε στάση λεωφορείου, στην οδό Πριάμου.

Μία 25χρονη κοπέλα άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή τραυματίσθηκε σοβαρά μια 30χρονη, μητέρα δύο παιδιών, ενώ μια τρίτη γυναίκα, 30 χρόνων τραυματίσθηκε ελαφρύτερα.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς μέσα σε λίγα λεπτά ένα νεαρό κορίτσι έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στο ύψος της διασταύρωσης Πριάμου-Σοφοκλέους έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει, σχεδόν «αφρενάριστος», διαδοχικά πρώτα σε μια πόρτα σπιτιού στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ακολούθως έπεσε πάνω στην στάση των λεωφορείων και κατέληξε σε μια μάντρα, την οποία γκρέμισε, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τροχαίο στην περιοχή τους, καθώς το πεζοδρόμιο είναι πάρα πολύ μικρό και υπάρχει ελάχιστος χώρος για τους πεζούς, ενώ οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα στον μονόδρομο.

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Ελληνικού η οποία διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 25χρονης κοπέλας που δεν μπορούσε να πιστέψει τον άδικο χαμό της κόρης του.
«Αύριο θα πήγαινε διακοπές. Είχα κανονίσει να φύγει για διακοπές. Πήγες τελικά διακοπές... πήγε», έλεγε συγκλονισμένος. «Την περιμέναμε να έρθει στο σπίτι. Την παίρναμε τηλέφωνο και το είχε κλειστό», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις