ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ώρες αγωνίας για την 16χρονη που αγνοείται 19 μέρες

Θεσσαλονίκη: Ώρες αγωνίας για την 16χρονη που αγνοείται 19 μέρες

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 16χρονης μαθήτριας τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η 16χρονη Άννα που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Σταυρό Ασπροβάλτας του δήμου Βόλβης πριν από 19 ημέρες και έκτοτε αγνοείται χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.

Σημειώνεται ότι φίλη της κοπέλας επικοινώνησε με το volvipress και ενημέρωσε πως την ημέρα της εξαφάνισης η 16χρονη είπε πως θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και θα γυρνούσε, κάτι που τελικά δεν έγινε. Τόνισε μάλιστα, πως η 16χρονη έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο Facebook και έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο. Μάλιστα την ημέρα της εξαφάνισής της κάποια γειτόνισσα φέρεται να την είδε να μπαίνει σε ένα άσπρο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα ζούσε στη Γερμανία μαζί με την αδερφή της και τη μητέρα της επειδή οι γονείς της ήταν χωρισμένοι. Ωστόσο τα τελευταία πέντε χρόνια, είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και έμενε μαζί με τον πατέρα της ενώ η μητέρα της επέστρεψε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο χωρισμός των γονιών της αλλά και η απουσία της αδερφής της από το πλευρό της την είχαν επηρεάσει αρκετά.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της άτυχης μαθήτριας συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

exafanisi

Όποιος γνωρίζει πληροφορίες για την κοπέλα μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα 210-6476290 ή στο 11-56.

Σχετικές ειδήσεις