ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο της 31χρονης εγκύου και του αγέννητου μωρού της

Βέροια: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο της 31χρονης εγκύου και του αγέννητου μωρού της

Τα λάθη και οι παραλείψεις που στοίχισαν τη ζωή στην άτυχη 31χρονη έγκυο και στο αγέννητο μωρό της – Σήμερα η κηδεία της

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το θάνατο της Στέλλας Θωμαδάκη, της 31χρονης εγκύου που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ δεν κατέστη δυνατό να σωθεί ούτε το αγέννητο παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης η γυναίκα ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. «Γύρω στις 04:00, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση και παρέλαβε τη γυναίκα με έντονη δυσφορία. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Πληροφορηθήκαμε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς» ανέφερε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσή Ματσικούδη.

Στις 06:00 το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο ότι η γυναίκα απεβίωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εγκυμοσύνη της άτυχης γυναίκας εξελισσόταν φυσιολογικά μέχρι πριν από λίγες μέρες. Τότε η γυναίκα που περίμενε το δεύτερο παιδί της, παραπονέθηκε για έντονους πόνους στην κοιλιά. Ο παθολόγος που την εξέτασε της έδωσε αντιβίωση αλλά αυτή δεν έδωσε λύση στο πρόβλημα. Τα ξημερώματα της Τετάρτης η γυναίκα λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή ούτε την ίδια ούτε το αγέννητο παιδί της.

Ύστερα από τη σχετική παραγγελία για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, και τοξικολογικών εξετάσεων, η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ενώ είναι πολύ πιθανό να παραστεί στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα σήμερα, στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου (Κοιμητήρια) Βέροιας.

Σχετικές ειδήσεις