ΕΛΛΑΔΑ

Κρητικός δίνει 5.000 ευρώ σε όποιον ανοίξει το λουκέτο του! (pics)

Κρητικός δίνει 5.000 ευρώ σε όποιον ανοίξει το λουκέτο του! (pics)

Ένα λουκέτο το οποίο, όπως ισχυρίζεται, κανείς δεν μπορεί να ανοίξει, κατασκεύασε ο Ηρακλειώτης Μηνάς Ζερβός.

Μάλιστα, έβαλε αγγελία στην εφημερίδα «Πατρίς» προκειμένου να προκαλέσει τον οποιονδήποτε να το ανοίξει, δίνοντας του και αμοιβή 2000 ευρώ, η οποία στη συνέχεια αυξήθηκε στις 5.000 ευρώ!

Την αγγελία δημοσίευσε σήμερα το cretalive.gr και από τα πρώτα κιόλας λεπτά η είδηση προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον.

Ο κ.Ζερβός, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, δήλωσε ότι «δουλεύει το λουκέτο εδώ και 12 χρόνια» και ότι «προκαλεί οποιονδήποτε να το ανοίξει» αυξάνοντας μάλιστα την αρχική αμοιβή κατά 3.000 ευρώ.

Το μαγικό λουκέτο είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες του Μάριου Διονέλλη ο οποίος συνάντησε τον κατασκευαστή του.

Ο κ. Ζερβός είναι συνταξιούχος οδηγός του Δήμου Ηρακλείου. Όπως λέει, έχει ασχοληθεί με διάφορες κατασκευές όπως επισκευή δίκυκλων οχημάτων κλπ κλπ.

Το μυστικό βρίσκεται στον κύλινδρο που έχει πάνω το λουκέτο, συμπληρώνει ο κ. Ζερβός χωρίς να πει περισσότερα.

Ο κ. Ζερβός έχει στείλει ήδη τα σχέδια και την πατέντα στο Επιμελητήριο περιμένοντας όπως λέει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Μιλώντας στην Πατρίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εγώ το έφτιαξα και το δίνω μόνο σε κάποιο εργοστάσιο, προκειμένου να γίνει μαζική παραγωγή. Δεν το δίνω με λιγότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ (!)

Είναι κάτι που εάν κυκλοφορήσει μαζικά, αυτός που θα το κατασκευάσει θα κερδίσει πολλά περισσότερα. Για εμένα το κόστος ήταν περίπου 500 ευρώ, διότι χρησιμοποίησα υλικά που δεν σκουριάζουν και είναι όλο χειροποίητο”.

Το λουκέτο που δεν παραβιάζεται έχει, όπως λέει ο ίδιος, στο εσωτερικό του 3000 αριθμούς. Ένας από αυτούς, που τον ξέρει μόνο ο κατασκευαστής, είναι ο μαγικός που το ανοίγει.

Η...έμπνευση για την κατασκευή του "απαραβίαστου" λουκέτου, ήρθε στον κ. Ζερβό όταν έπεσε θύμα διάρρηξης!»

Πηγή φωτιογραφιών: ekriti.gr