ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο - Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 8 κιλά κάνναβης

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο - Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 8 κιλά κάνναβης

Έχοντας στην κατοχή τους 6 κιλά χασίς, συνελήφθησαν σήμερα (3/11) το απόγευμα, μια 43χρονη Ελληνίδα και ένας 32χρονος Αλβανός, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε ηλεκτρική συσκευή, έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 6 κιλά κάνναβη. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί συνελήφθη επίσης στο Ηράκλειο ένας 38χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από δύο κιλά κάνναβης, καθώς και δύο πιστόλια και φυσίγγια.

Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, και μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο, τον οποίο χρησιμοποιεί ο 38χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κιλά και 23 γραμμάρια κάνναβης, δύο πιστόλια, τρεις γεμιστήρες και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Σχετικές ειδήσεις