ΕΛΛΑΔΑ

Κάρυστος: Σπαραγμός για τα δίδυμα που πέθαναν ένα μήνα μετά τη μητέρα τους

Κάρυστος: Σπαραγμός για τα δίδυμα που πέθαναν ένα μήνα μετά τη  μητέρα τους

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που ζει η Εύβοια από τον θάνατο των διδύμων που έφυγαν από τη ζωή, λίγες μέρες μετά τον χαμό της μητέρας τους, που συγκλόνισε με τον θάνατο της την ώρα που μετέβαινε στο μαιευτήριο της Αθήνας για να γεννήσει.

Μετά τον τραγικό θάνατο της 42χρονης Γιάννας Παπαγεωργίου έξω από το μαιευτήριο πριν γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της, την τελευταία τους πνοή άφησαν και τα δύο βρέφη.

Όπως ανακοίνωσαν συγγενείς της 42χρονης στο facebook, τα δύο αγοράκια τα οποία είχαν γεννηθεί με καισαρική τομή και νοσηλεύονταν στη Εντατική Μονάδα Νεογνών στο Νοσοκομείο Παίδων δεν τα κατάφεραν και πήγαν να συναντήσουν τη μητέρα τους, βυθίζοντας σε ανείπωτα σκοτάδια θλίψης τον πατέρα τους, Κώστα Πηλιχό, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο σκληρά τον χτύπησε η μοίρα.

Η άτυχη γυναίκα «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής (16/10), ενώ μάταια οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν, ωστόσο κατάφεραν και έφεραν στη ζωή τα δύο παιδιά της, τα οποία νοσηλεύονταν στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις