ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Περιστέρι: Σοκάρει η ομολογία του δράστη στον ψυχίατρό του

Έγκλημα στο Περιστέρι: Σοκάρει η ομολογία του δράστη στον ψυχίατρό του

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ – ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ

Ο 45χρονος δράστης επέστρεψε μετά το στυγερό έγκλημα που διέπραξε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, επέστρεψε στο ψυχιατρείο στο Δαφνί και με κυνισμό φέρεται να είπε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε: «Την έφαγα».

Ο ψυχίατρος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος και βρήκε τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι ο ίδιος άνδρας το 2011 είχε σκοτώσει την τότε σύντροφό του στο Λουτράκι, ωστόσο είχε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο 45χρονος δράστης μαχαίρωσε τη σύντροφό του με τόση μανία που σχεδόν την αποκεφάλισε! Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 45χρονος είχε και πάλι διαπράξει έγκλημα στις 25 Ιουλίου του 2011 και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, η γυναίκα είχε εντοπιστεί με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά της από αστυνομικούς, νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η γυναίκα όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι είχε έρθει για το Σαββατοκύριακο στην εξοχική κατοικία του συντρόφου της στην περιοχή μαζί με τον ίδιο.

Ο δράστης τότε, αμέσως μετά την πράξη του πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

Ο δράστης ήταν, εν μέρει, τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος έμενε στον ξενώνα του νοσοκομείου. Τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, έπαιρνε τα φάρμακά του και κάθε μεσημέρι έβγαινε.

Σχετικές ειδήσεις