ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Κονταρού Τσαλίκη Ζιωδάκη: Που βρέθηκαν και γιατί;

Συνάντηση Κονταρού Τσαλίκη Ζιωδάκη: Που βρέθηκαν και γιατί;

Σε κλίμα γιορτινό και σε χαρούμενη ατμόσφαιρα συγκεντρώθηκαν από την Κρήτη και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, οι φίλοι του Νίκου Ζωιδάκη στην οικία του στον Κουρνά.

Λαμπερές παρουσίες, ζεστό κλίμα και ανεβασμένη διάθεση ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της οικογένειας του Νίκου Ζωιδάκη!

Αιτία ήταν η προετοιμασία για την βάφτιση της μικρής κόρης του Νίκου. Και η νονά ήταν η μεγάλη έκπληξη… η γυναίκα του Βασίλη Καρρά!

Η Χριστίνα, όπως είναι το όνομά της, αμέσως τα βρήκε με την μικρή κόρη του Νίκου και της Χρυσούλας. Και το όνομα που θα της δώσει είναι το ίδιο ακριβώς: Χριστίνα.

Σκέφτηκαν ο Νίκος και η Χρυσούλα λοιπόν μια μέρα πριν τη μέρα της βάφτιση να μαζέψουν όλους τους φίλους τους σε μια βραδιά για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα.

Την προθέρμανση και την διασκέδαση όλης της παρέας είχε αναλάβει με μεγάλη του χαρά ο Μανώλης Κονταρός με τους συνεργάτες του.

Παρόντες ήταν και ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς με την γυναίκα του Χριστίνα, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιάννης Καψάλης από το δημοτικό τραγούδι.

πηγή: neakriti

Σχετικές ειδήσεις