ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Ανατριχιαστική μαρτυρία φίλου του άτυχου 21χρονου - «Το πρωί ήμασταν μαζί…»

Ρέθυμνο: Ανατριχιαστική μαρτυρία φίλου του άτυχου 21χρονου - «Το πρωί ήμασταν μαζί…»

Η συγκλονιστική μαρτυρία φίλου του νεαρού που δολοφονήθηκε από τον αδελφό του

«Δεν το χωρά ο νους μου αυτό που συμβαίνει», λέει συντετριμμένος ένας από τους καλύτερους φίλους του άτυχου 21χρονου που δολοφονήθηκε από τον αδερφό του, «γνωρίζαμε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του είχε προβλήματα, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα έφταναν μέχρι εκεί».

Οι δυο τους γνωρίζονταν από τα 5 τους και ήταν συμμαθητές στο νυχτερινό σχολείο. Μόλις χθες έκαναν διακοπές μιας εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη και μαζί επέστρεψαν το πρωί από το Ηράκλειο πίσω στα σπίτια τους στο Ρέθυμνο.

Ο 21χρονος, όπως αποκαλύπτει ο παιδικός φίλος του νεαρού που μίλησε στο cretapost, αγαπούσε τις παρέες και τις μηχανές. Το μεγαλύτερό του όνειρo ήταν να αποκτήσει κάποτε ένα δικό του συνεργείο επισκευής δικύκλων και μάλιστα είχε μετατρέψει μια αποθήκη του μοιραίου σπιτιού στα Μισίρια σε εργαστήριο όπου καταπιανόταν με το πάθος του.

Δούλευε περιστασιακά σε οβεληστήριο και κάποτε ως διανομέας φαγητού, σχεδιάζοντας το μέλλον του και κάνοντας βόλτες με τους φίλους του, σαν αυτές τις τελευταίες του διακοπές που πέρασε στη συμπρωτεύουσα.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της δολοφονίας

Σχετικές ειδήσεις