ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Τα τελευταία λόγια του 21χρονου - «Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω»

Κάλυμνος: Τα τελευταία λόγια του 21χρονου - «Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω»

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 21χρονου αγνοούμενου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, καθώς εντοπίστηκε νεκρός λίγα μέτρα από το σημείο, όπου εγκατέλειψε το ποδήλατο του την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο άτυχος φοιτητής φέρεται να ήταν άγρια χτυπημένος σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Ο 21χρονος που ζούσε στην Αθήνα είχε πάει το περασμένο Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί την μητέρα του, η οποία είναι μόνιμα διορισμένη ως καθηγήτρια στο νησί της Καλύμνου, πριν χαθούν τα ίχνη του, την περασμένη Κυριακή.

Η μητέρα του αμέσως απευθύνθηκε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού της, αφού για ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

«Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Καλύμνου η μητέρα του νεαρού. Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (25/11).

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις