ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Ερντογάν: Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» - Πώς θα κινηθείτε με τα ΜΜΜ

Επίσκεψη Ερντογάν: Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» - Πώς θα κινηθείτε με τα ΜΜΜ

«Αστακό» θυμίζει σήμερα (07/12) η πρωτεύουσα, λόγω της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα. Δρακόντεια μέτρασε όλο το λεκανοπέδιο για την ασφαλή μετακίνηση του «σουλτάνου».

Με πολλή υπομονή πρέπει να οπλιστείτε όσοι πρέπει να μετακινηθείτε σήμερα στην Αθήνα, καθώς εξαιτίας των έκτακτων μέτρων ασφαλείας, η κατάσταση στους δρόμους αναμένεται «εκρηκτική».

Ειδικά, το κέντρο της πρωτεύουσας είναι απροσπέλαστο τόσο για τα οχήματα, όσο και για τους πεζούς, καθώς ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» παραμένει κλειστός για ένα 24ωρο.

Η απόφαση να μείνει κλειστός όλη μέρα ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, ελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής», που έκλεισαν κατά την άφιξη του Ερντογάν στο Σύνταγμα.

Επίσης, λόγω της διήμερης επίσκεψης Ερντογάν,διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία στο κέντρο και θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης.

Κυκλοφοριακό «αλαλούμ» επικρατεί σε δρόμους γύρω από το Κέντρο.

Οι τροποποιήσεις ή προσωρινές διακοπές πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης της Αθήνας σταδιακά. Ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από 06:00 της 07-12-2017 έως τη λήξη της επίσκεψης την 08-12-2017.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ πραγματοποιείται διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Σχετικές ειδήσεις