ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη: Τα ανατριχιαστικά μηνύματα των σατανιστών τη μοιραία νύχτα

Φρίκη: Τα ανατριχιαστικά μηνύματα των σατανιστών τη μοιραία νύχτα

Θρίλερ με το θάνατο του ζευγαριού – Πώς ο ψυχολογικά διαταραγμένος άνδρας αποχαιρέτησε στο Facebook την αγαπημένη του

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση θανάτου της 23χρονης Βουλγάρας και του 30χρονου Γερμανού συντρόφου της στη βίλα που είχε νοικιάσει το ζευγάρι στην Κεφαλονιά.

Ενώ στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για σατανιστική τελετή με διπλή αυτοκτονία, πλέον όλα δείχνουν ότι η 23χρονη Βουλγάρα αυτοτραυματίστηκε, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από κάπου ότι είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Γερμανός φίλος της προσπάθησε να τη σώσει και να σταματήσει την αιμορραγία, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, λίγο αργότερα έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Το τι συνέβη τα λεπτά πριν ο 30χρονος Γερμανός αυτοκτονήσει έφερε στο φως ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Έτσι, λοιπόν, ο νεαρός αυτόχειρας της Κεφαλονιάς έγραψε δύο σχόλια στο Facebook κάτω από μια ανάρτηση της Lilia από τον Ιούνιο του 2017.

Το πρώτο σχόλιο είναι οι στίχοι από ένα τραγούδι των Aesthetic Perfection, με τίτλο «Dying in the Worst Way» («Πεθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο»).

«Συγγνώμη. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Το δέρμα μου έσπασε αλλά το αίμα μου δεν αναβλύζει μακρία από την πληγή...

Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο...»

Λίγα λεπτά μετά, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του - που πιθανότατα είχε ξεψυχήσει - γράφοντας κάτω από την ανάρτηση:

«Σ' αγαπώ Λιζ. Για πάντα. Θα ξαναβρεθούμε στην επόμενη ζωή. Σε παρακαλώ, περίμενέ με... »

Το μήνυμα στην πρώην του

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις της ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του ζευγαριού, νέα στοιχεία για τις τραγικές στιγμές στη βίλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε ο ALPHA, ο 30χρονος Γερμανός άφησε ηχητικό μήνυμα στην πρώην σύντροφό του, η οποία βρισκόταν στη Γερμανία.

Σε αυτό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, της προανήγγειλε ότι έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Παράλληλα, την ευχαρίστησε για όλα όσα είχαν ζήσει μαζί και την κάλεσε με αυτό το μήνυμα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των γερμανικών Αρχών, να ζήσει τη ζωή της και να μην κάνει τα ίδια λάθη με εκείνα που έκανε στο παρελθόν, την περίοδο που ήταν μαζί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έστειλε το μήνυμα την ώρα που ξεψυχούσε η 23χρονη Βουλγάρα!

Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστής για τους νεκρούς στη βίλα

Στο μεταξύ, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα τόνισε στο patrisnews ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα.

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό “στραβώσει” για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κ. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει το θάνατό της.

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες, κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα παίρνανε πετσέτες», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η κοπέλα απεβίωσε πρώτα, εξέλιξη που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό στην αυτοχειρία.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», επισήμανε η ιατροδικαστής Πατρών, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», κατέληξε η κ. Τσιόλα.

Σχετικές ειδήσεις