ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση Γ. Βαρδινογιάννη κατά του Α. Βγενόπουλου

Μήνυση Γ. Βαρδινογιάννη κατά του Α. Βγενόπουλου

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Η μήνυση στηρίζεται σε δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, σύμφωνα με τις οποίες η οικογένεια Βαρδινογιάννη πήρε μία έκταση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να φτιάξει το αθλητικό κέντρο στην Παιανία.

Σύμφωνα με την μήνυση του κ. Βαρδινογιάννη, ο Ανδρέας Βγενόπουλος εν γνώσει της αναλήθειας όσων είπε προσπάθησε να παρουσιάσει την έκταση της Παιανίας ως χορηγία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Μάλιστα προσκόμισε στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η έκταση αυτή αγοράστηκε από ιδιώτες με χρήματα από την οικογένεια.

«Αναγκάστηκα να έρθω στην Εισαγγελία για να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όρια της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας.

Απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα βρει από την πολιτεία. Αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο.

Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα. Το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει φραγμός σε αυτής τη μορφή λασπολογία προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα", δήλωσε ο Γιώργος Βαρδινογιάνης αμέσως μετά την κατάθεση μήνυσής του.