ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Το τσίμπημα της μέλισσας παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Κρήτη: Το τσίμπημα της μέλισσας παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Πήγε στο Κέντρο Υγείας μελανιασμένος, ζήτησε βοήθεια και λιποθύμησε

Αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του ήρθε το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτοικος Μεσαράς ο οποίος σώθηκε από θαύμα έπειτα από τσίμπημα μέλισσας.

Ο ίδιος μόλις ένιωσε το τσίμπημα μετέβη μόνος του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ζητώντας άμεση βοήθεια ενώ μόλις έφθασε εκεί κατέρρευσε.

Οι γιατροί έπεσαν αμέσως από πάνω του χορηγώντας του την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και μετά από πέντε ώρες, τα χειρότερα πέρασαν και ο 64χρονος ξέφυγε από τον κίνδυνο, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

«Ήρθε μόνος του σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Είχε ζαλάδες και είχε αρχίσει να χάνει το χρώμα του. Μας ζήτησε βοήθεια και κατέρρευσε», αναφέρει στο neakriti.gr ο κ. Μανόλης Καλογριδάκης, επιμελητής του Κέντρου Υγείας Μοιρών .

«Ήταν πραγματικά τυχερός, ένα λεπτό να καθυστερούσε θα τον είχαμε χάσει. Είχε μελανιάσει και είχε έντονη ερυθρότητά. Του παρείχαμε άμεσα την κατάλληλα φαρμακευτική αγωγή και συνήλθε» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Καλογριδάκης ΄

Να σημειωθεί ότι ο 64χρονος είναι αλλεργικός και έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν ανάλογη περιπέτεια αλλά χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του απλά χρειάστηκε νοσηλεία.

Σχετικές ειδήσεις