ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα δολοφονικής επίθεσης ο Νάσος Γουμενίδης (video+pics)

Θύμα δολοφονικής επίθεσης ο Νάσος Γουμενίδης (video+pics)

Θύμα φονικής επίθεσης από αγνώστους μέσα στο αυτοκίνητό του έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου (24/3) ο Νάσος Γουμενίδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, συνιδρυτής του Gossiptv.gr, βρισκόταν στην κατεύθυνση της αποβάθρας στη λεωφόρο Κηφισίας, στο νούμερο 119 (λίγο πριν το «δαχτυλίδι»), όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού σκούτερ τον προσέγγισαν και του επιτέθηκαν με σφυριά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, στο βίντεο που ανήλθε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, οι δύο άγνωστοι έσπασαν με ένα σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν στο κεφάλι, προκαλώντας του ακόμα και θανατηφόρο τραύμα. Ωστόσο, για καλή του τύχη ο δημοσιογράφος και στέλεχος του Gossip-tv.gr πρόλαβε και έβαλε το χέρι του, με αποτέλεσμα να αποφύγει το μοιραίο χτύπημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που τον χτυπούσε ο δράστης τού φώναζε «για να σκάσεις...».

Ο ένας από τους δράστες ήταν μελαχρινός και φορούσε μάσκα μέχρι τη μύτη, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ήταν ακάλυπτα. Όσον αφορά στο δεύτερο δράστη φορούσε κράνος και δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί.

Άλλο ένα δολοφονικό πλήγμα κατά της αδέσμευτης και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Πλέον, το λόγο έχουν οι αστυνομικές αρχές που έχουν εξαπολύσει άνθρωπο κυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Νάσος Γουμενίδης λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε: