ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Σφακιά: Ο τραυματίας δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκαν οι φίλοι του στο ναυτικό δυστύχημα

Τραγωδία στα Σφακιά: Ο τραυματίας δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκαν οι φίλοι του στο ναυτικό δυστύχημα

Βαρύ το πένθος στα Χανιά - Ο μοναδικός επιζών δεν γνωρίζει το τραγικό τέλος των φίλων του

Αποκλεισμένος από τα Μέσα Ενημέρωσης είναι ο 31χρονος Χανιώτης, που επέζησε της ναυτικής τραγωδίας η οποία «γράφτηκε» τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (19/05).

sfakia dystyhima6

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχοντας τις αισθήσεις του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων φέροντας πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τη σπονδυλική στήλη. Προκειμένου να διαφυλαχτεί όσο οι γιατροί κρίνουν αναγκαίο, η ψυχολογική του κατάσταση και να μην επιβαρυνθεί περεταίρω η υγεία του, «υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των γιατρών και της οικογένειας του νεαρού, ώστε να μην δει εφημερίδες ή τηλεοράσεις. Δεν γνωρίζει για τον θάνατο των συνεπιβατών του στο μοιραίο σκάφος», δήλωσε στο Neakriti.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Ζουρίδης.

Ο 31χρονος «παρακολουθείται από τους γιατρούς και αν και πολυτραυματίας η υγεία του εξελίσσεται καλά και χωρίς προβλήματα», πρόσθεσε ο κ. Ζουρίδης.

Βαρύ το πένθος στα Χανιά

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που συγκλονίζει από το πρωί του Σαββάτου την Κρήτη παίχτηκε χθες Δευτέρα στα Χανιά, όπου συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν τα δύο αδέλφια Στέλιο και Κωστή Κωνστανταράκη, 32 και 33 ετών. Μία ημέρα πριν, σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου είχε τελεστεί και η κηδεία του 35χρονου Μανόλη Τσεπίση.

Εν τω μεταξύ ρολά κατέβασαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου νυχτερινά καταστήματα στα Χανιά ενώ άλλα ακύρωσαν προγραμματισμένες μουσικές βραδιές σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό των του επιχειρηματία και των δύο οδοντιάτρων. Ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο παλιό λιμάνι, προσφέρει συσσίτιο σε όσους έχουν ανάγκη, στη μνήμη των νεαρών. Γνωστοί και αγαπητοί στην κοινωνία των Χανίων οι τρεις νέοι έσβησαν όταν το ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε στα βράχια κατά την επιστροφή τους από την Αγία Ρουμέλη στο Λουτρό , στη θέση Μούρος κοντά στο Φοίνικα.

Ο ιατροδικαστής Κρήτης Σταμάτης Μπελιβάνης, διενήργησε τη νεκροψία στις σωρούς των άτυχων νέων που έφυγαν ξαφνικά, προκαλώντας ανείπωτο πόνο στις οικογένειες τους. Για τα δύο αδέλφια, αιτία θανάτου ήταν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ για τον 35χρονο η αιμορραγική καταπληξία λόγω κακώσεων στα σπλάχνα της κοιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι η παρέα των τεσσάρων Χανιωτών βρέθηκε στο Λουτρό για να γιορτάσει τις τελευταίες ημέρες της εργένικης ζωής ενός φίλου τους που θα παντρευόταν σε λίγες ημέρες.

Πηγή πληροφοριών: Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Η ζήλια όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου - Την έσφαξε με 60 μαχαιριές (pics&vid)

Αυτός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε στην Εκάλη

Σχετικές ειδήσεις