ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πειραιά

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πειραιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.) κας Μελίνας Φύκια και με τη συνεργασία εθελοντών γιατρών του Πειραιά, έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ιατρικής φροντίδας στους ηλικιωμένους.

Συγκεκριμένα, δύο φορές τον μήνα εθελοντές γιατροί παρέχουν δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και φροντίδα στα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, σημείωσε:

«Η φροντίδα της τρίτης ηλικίας και η αναβάθμιση του θεσμού των Κ.Α.Π.Η. είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες μας.
Σεβόμαστε απόλυτα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ενεργοποιούμε την εθελοντική προσφορά σε πραγματικά δύσκολους καιρούς για την πατρίδα μας.

Η πόλη μας ο Πειραιάς πρωταγωνιστεί στην ανθρωπιά.

Μια ζεστή αγκαλιά στη γενιά της μεγάλης προσφοράς, στη γενιά των θυσιών και των στερήσεων. Στη γενιά που χρωστάμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές Πειραιώτες γιατρούς για την φροντίδα που παρέχουν στα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά.»

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος κ. Μελίνα Φύκια δήλωσε:

«Στόχος μας είναι κάθε ημέρα να γίνονται δράσεις στα Κ.Α.Π.Η., που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων Πειραιωτών. Τα μέλη μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτό το πρόγραμμα.

Κοινωνική μέριμνα, ιατρική φροντίδα, ψυχαγωγία και πολιτιστικά δρώμενα στη γενιά που μας μεγάλωσε και μας προσέφερε τόσα πολλά.

Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς κ. Νίκο Πλατανησιώτη και κ. Δέσποινα Δελλή, για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του προγράμματος και την εθελοντική τους εργασία.»

Το πρόγραμμα των ιατρικών επισκέψεων στα Κ.Α.Π.Η. είναι:

Εκ περιτροπής τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.