ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο 59χρονος για την ασέλγεια σε ανήλικα με «δόλωμα» σκυλάκι

Στη φυλακή ο 59χρονος για την ασέλγεια σε ανήλικα με «δόλωμα» σκυλάκι

Πήγαν να τον λιντσάρουν οι συγγενείς των παιδιών την ώρα που έφτασε στα δικαστήρια - Τον φυγάδευσαν πι αστυνομικοί και επέστρεψε μετά από δύο ώρες.

Ο 59χρονος άντρας ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (8/7) έπειτα από καταγγελίες οικογενειών τεσσάρων κοριτσιών (10 έως 12 ετών) για ασέλγεια εναντίον τους, προσήλθε στα Δικαστήρια Τρικάλων λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (11/7).

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr ο 59χρονος απειλήθηκε με λιντσάρισμα από συγγενείς και φίλους των παιδιών, που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια. Οι αστυνομικοί τον φυγάδευσαν και επέστρεψε τελικά στις 2:00 το μεσημέρι.

Ο 59χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Με το πέρας της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη από Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι καταθέσεις των κοριτσιών, τα οποία εξετάστηκαν από ειδικούς ήταν «καταπέλτης». Φέρεται να τα προσέλκυε με το σκυλάκι που είχε στο γκαράζ του, να τα ακινητοποιούσε δια της βίας και να ασκούσε και ψυχική βία εναντίον τους, απειλώντας τα πως αν μιλούσαν θα πάθαιναν κακό οι γονείς τους.