ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2018: Ένταση έξω από το υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης από μέλη της ΠΟΕΔΗΝ (vids)

ΔΕΘ 2018: Ένταση έξω από το υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης από μέλη της ΠΟΕΔΗΝ (vids)

ΔΕΘ 2018: Ένταση επικρατεί το πρωί της Παρασκευής (07/09) στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από το υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα πορεία στο κέντρο της πόλης με προορισμό το υφυπουργείο.

Μόλις η πορεία έφτασε έξω από το υφυπουργείο, οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησαν να συναντηθεί μια 10μελης επιτροπή με την υπουργό Κατερίνα Νοτοπούλου. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό καθώς από το υπουργείο διευκρίνισαν ότι μπορούν να περάσουν μόνο 3 άτομα ενώ δεν υπήρξε αρχικά ενημέρωση με το ποιον από το υπουργείο θα συναντηθούν.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Τελικά, η ένταση αποκλιμακώθηκε όταν επικοινώνησε με το υφυπουργείο, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος ενημέρωσε ότι θα φτάσει άμεσα στο κτήριο προκειμένου να συναντηθεί με πέντε εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ.

«Τώρα που ο κύριος Τσίπρας ανάσαινε από τα μνημόνιο καλό θα ήταν να μην εγκαινιάζει ΤΟΜΥ Σαν να πρόκειται για το μουσείο της Ακρόπολης Αλλά να έρθει σε ένα μεγάλο εφημερεύον νοσοκομείο και να μιλήσει με τους ασθενείς Να διαπιστώσει την ταλαιπωρία τους που είναι πάνω από 8 h. Είναι βέβαιο πως κανένας ασθενής δεν θα το περιμένει με λουλούδια», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα, ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Πηγή φωτογραφιών, βίντεο: Thestival, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Τα «σπάσανε» Πούτιν και Ερντογάν – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Αυτοί είναι οι 15 νέοι σταθμοί στο Μετρό - Τι θα γίνει με τη γραμμή 4