ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Εμφανίστηκαν η γιαγιά και η αδερφή της νεαρής που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι

Ραγδαίες εξελίξεις: Εμφανίστηκαν η γιαγιά και η αδερφή της νεαρής που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της νεαρής γυναίκας που βίασαν και πέταξαν στο δρόμο με αποτέλεσμα να παλεύει για την ζωή της στην Εντατική του Γενικού Κρατικού Νικαίας

Μία γυναίκα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και δήλωσε συγγενής της.

Η γυναίκα αυτή φέρεται να είναι η γιαγιά της κοπέλας και μαζί με την φερόμενη αδερφή της, εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο καθώς όπως είπαν, την αναζητούσαν εδώ και μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με το STAR, οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν την κοπέλα από τη φωτογραφία που είχε βγει στη δημοσιότητα και από το τατουάζ που έφερε. Κατά τις ίδιες, πάντα πληροφορίες, το θύμα κάνει χρήση ναρκωτικών τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους περίπου μια εβδομάδα πριν εντοπιστεί στο Ζεφύρι.

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR:

Το DNA θα δείξει τους δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης και του βιασμού να είναι τρεις. Παράλληλα, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες, προκειμένου να εντοπίσουν ένα πλάνο από τους δράστες.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση πιστεύουν ότι η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε από τους δράστες στην οδό Σικελιανού από άλλη περιοχή της Αττικής, προκειμένου να μπερδέψουν τις Αρχές.

Το πρωί της Δευτέρας (17/09) ο ιατροδικαστής παρέδωσε το δείγμα DNA που πήρε από τα νύχια και τα ρούχα της γυναίκας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης που δέχτηκε.

Διαβάστε επίσης: Μολότοφ και χημικά στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στον Πειραιά

Λαμία: «Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ» – Νέες αποκαλύψεις σοκ για τον 34χρονο