ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο Ζεφύρι: Βίασαν άγρια νεαρή γυναίκα και την πέταξαν μισοπεθαμένη στο δρόμο

Φρίκη στο Ζεφύρι: Βίασαν άγρια νεαρή γυναίκα και την πέταξαν μισοπεθαμένη στο δρόμο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μια ανατριχιαστική υπόθεση άγριου βιασμού, με θύμα μια νεαρή γυναίκα, που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η άτυχη γυναίκα, που πιθανότατα πρόκειται για αλλοδαπή, ηλικίας 20 – 30 ετών, δίνει «μάχη» για τη ζωή της, αφού τα «τέρατα» με τις αρρωστημένες ορέξεις, την παράτησαν μισοπεθαμένη στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, την ίδια ώρα που η Αστυνομία ερευνά με μυστικότητα τη φρικιαστική υπόθεση.

Η γυναίκα, που φέρεται να είναι Ρομά, εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου, σε άθλια κατάσταση, πριν από δύο ημέρες. Δεν ήταν μάλιστα σε θέση καν να μιλήσει, ενώ δεν έφερε πάνω της στοιχεία που να πιστοποιούν την ταυτότητά της. Η αστυνομία πιστεύει ότι κακοποιήθηκε αλλού, ενώ οι δράστες την παράτησαν στο σημείο όπου βρέθηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μετεφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας και ακολούθως στο Κρατικό της Νίκαιας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σημειώνεται, τέλος, ότι τη γυναίκα εξέτασε ιατροδικαστής, ο οποίος πιστοποίησε πως φέρει ίχνη βιασμού.