ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Σοβαρά επεισόδια, φωτιές και χημικά για τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Κέρκυρα: Σοβαρά επεισόδια, φωτιές και χημικά για τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Ένταση επικράτησε το βράδυ στη Λευκίμη Κέρκυρας καθώς μετά την αποψινή (25/9) συγκέντρωση υπήρξαν φωτιές στον Περιφερειακό δρόμο και ρίψη χημικών.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γκούσης μιλώντας στο Corfutv ανέφερε ότι: «Αυτή τη στιγμή ζούμε την κόλαση του Δάντη, υπάρχουν παντού φωτιές και εκρήξεις, ο κόσμος έχει βγει από τα σπίτια του. Θα μας πάνε στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Αυτό το οποίο τονίζουν οι κάτοικοι είναι ότι μετά την «κήρυξη του πόλεμου» από τον Δήμαρχο Κέρκυρας πλέον η κατάσταση θα είναι έτσι. Υπάρχει αστυνομοκρατία, απαγόρευση κυκλοφορίας, συλλήψεις πραγματικά η κατάσταση δεν πάει άλλο».

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος μιλώντας στο Corfutv ανέφερε ότι: «Με κανέναν τρόπο δεν πυροδότησα εγώ αυτή την πολεμική διάθεση. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Σε κανέναν πόλεμο δεν υπάρχει νικητής. Πρέπει να πάμε σε μία κλιμάκωση. Δεν οδηγούμαστε πουθενά έτσι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από κουβέντα και να κάτσουμε να μιλήσουμε να βρούμε κοινή λύση δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Σε αυτό τον πόλεμο δεν θα υπάρχει νικητής».

Πηγή: corfutvnews.gr