ΕΛΛΑΔΑ

Ζευγάρι σατανιστών συνελήφθη με αρχαία στη Θεσπρωτία

Ζευγάρι σατανιστών συνελήφθη με αρχαία στη Θεσπρωτία

Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό ζευγάρι που είχε στην κατοχή του αρχαία νομίσματα, εικόνες αλλά και σύνεργα για τελετές σατανισμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 60 ετών και μία γυναίκα 55 ετών που διέμεναν στην Ηγουμενίτσα, ενώ διατηρούσαν σπίτι και στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

Αυτό που μάλλον πρόδωσε τη δράση τους ήταν οι πολλές τους μετακινήσεις. Στην Πέρδικα έφτασαν ιδιωτικοί ερευνητές οι οποίοι μπόρεσαν να συλλέξουν πληροφορίες που τελικά οδήγησαν στη σύλληψή τους.

Ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής, δήλωσε στο makthes.gr:

«Πριν από τρεις μήνες είχαμε την πληροφορία ότι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας υπάρχει κύκλωμα αρχαιοκάπηλων. Οι συνάδελφοί μου ταξίδεψαν στην περιοχή και έπειτα από έρευνα, επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι υπάρχει ένα ζευγάρι το οποίο διακινεί κλεμμένες εικόνες. Στη συνέχεια ενημερώσαμε το τμήμα Ασφάλειας Ιωαννίνων και άρχισε η συλλογή περισσότερων πληροφοριών. Σήμερα το μεσημέρι, στήθηκε στην Εγνατία Οδό μπλόκο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων και συνελήφθη το ζευγάρι, που είχε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του εικόνες και ρωμαϊκά νομίσματα. Ακολούθως, με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού, έγινε έρευνα στα σπίτια τους στην Πέρδικα και την Ηγουμενίτσα, όπου βρέθηκαν και άλλες αρχαιότητες, βιβλία και σύνεργα σατανισμού».

Πηγή: makthes.gr