ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο Ηράκλειο: Βίασαν γυναίκα με νοητική στέρηση

Φρίκη στο Ηράκλειο: Βίασαν γυναίκα με νοητική στέρηση

Συγκλονισμένη είναι η κλειστή κοινωνία ενός χωριού στον νομό Ηρακλείου.

Η καταγγελία για το βιασμό γυναίκας με νοητική στέρηση έγινε στην Αστυνομία από στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Όταν η ίδια κλήθηκε να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε η αρχική καταγγελία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (06/12). Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ η 44χρονη ήταν στο σπίτι μόνη της όταν ένας άνδρας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και ότι πρόκειται για άτομο με νοητική υστέρηση. Έτσι, την οδήγησε σε κοντινή αγροτική περιοχή, «όπου συνευρεθήκαν ερωτικά χωρίς τη θέλησή της και χωρίς να ασκηθεί βία από τον δράστη», όπως χαρακτηριστικά είπε ο συγγενής στους άνδρες της Αστυνομίας.

Εκείνοι αναζήτησαν και βρήκαν την 44χρονη, η οποία κατέθεσε και επιβεβαίωσε όσα είχε πει προηγουμένως ο συγγενής της, χωρίς όμως «να είναι σε θέση να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του γεγονότος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία.

Από τις περιγραφές που έκανε ο 55χρονος οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών, κάτοικο χωριού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Όπως είπαν στην «Π» αστυνομικοί, «ο κατηγορούμενος έχει πλούσιο φάκελο στην Αστυνομία. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ και τη Δικαιοσύνη κυρίως για υποθέσεις κλοπών».

Πηγή: Cretapost.gr, Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία φοιτήτριας: Βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του 19χρονου μέσα στις φυλακές

Κοινωνικό Μέρισμα: Αυτό είναι το λάθος που σας πετάει εκτός - Τι πρέπει να κάνετε