ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τις ναζιστικές σακούλες του Jumbo – Αποσύρθηκαν μετά την κατακραυγή

Σάλος με τις ναζιστικές σακούλες του Jumbo – Αποσύρθηκαν μετά την κατακραυγή

Βροχή καταγγελιών και χαμό στο διαδίκτυο προκάλεσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για τις σακούλες δώρων που πουλά η γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών Jumbo, ιδιοκτησίας του κ. Απόστολου Βακάκη.

Είχαν πάνω τον αγκυλωτό σταυρό της ναζιστικής Γερμανίας και το πρόσωπο του Χίτλερ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Mr Jumbo πουλούσε μέχρι χθες αργά το βράδυ στα καταστήματά του και στο διαδικτυακό τσάντες δώρων με τον αγκυλωτό σταυρό της ναζιστικής Γερμανίας και το πρόσωπο του Χίτλερ.

Το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr έκανε μέσα σε λίγα λεπτά το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας την οργή των αναγνωστών για τις «ύποπτες» πρακτικές της εταιρείας.

Όπως ήταν φυσικό, οι εν λόγω φωτογραφίες από το site της εταιρείας, στις οποίες φαινόταν ξεκάθαρα τα συγκεκριμένα σύμβολα, προκάλεσαν την οργή των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν χύσει αίμα για να φύγει από την Ελλάδα ο αγκυλωτός σταυρός.

1 copy copy

Μετά την κατακραυγή, η εταιρεία Jumbo έβγαλε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα αποσύρει τις επίμαχες σακούλες.

«Δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή τους»

Από την πλευρά της η εταιρεία στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει πως δεν είχαν γίνει αντιληπτά τα ναζιστικά σύμβολα, ενώ το θέμα περιήλθε στην αντίληψή της μετά από διαμαρτυρία πελάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Jumbo:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε αισθητική απεικόνιση σακουλίτσας δώρου από τα καταστήματα και το eshop μας, η Jumbo AEE διευκρινίζει τα κάτωθι:

- H συγκεκριμένη σακουλίτσα δώρου επωλείτο στα καταστήματα μας χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον αγοραστή, ούτε από τους πελάτες μας που την αγόραζαν για πολύ καιρό ότι μια σφραγίδα και ένα γραμματόσημο εποχής μπορούσε να δημιουργήσει λάθος συνειρμούς.

- Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από πελάτη και μας υποδείχθηκε αποφασίστηκε να αποσυρθεί και να καταστραφεί».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Βακάκης ως επαγγελματίας όφειλε να έχει ελέγξει τις παρτίδες των τσαντών που φέρνει από το εξωτερικό.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια άθλια εικόνα που θίγει τους Έλληνες και ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας λόγω της ανηλεούς επίθεσης που δεχόμαστε σε όλα τα επίπεδα από τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με το βίντεο του Jumbo που εμφανίζει ζευγάρι ομοφυλόφιλων να κάνει ξένοιαστο τις αγορές του

Απάντηση - σοκ του Mr Jumbo Απόστολου Βακάκη: Οι Έλληνες είναι κακομαθημένος λαός!!!

Κύμα οργής κατά του Mr Jumbo για τις πρόστυχες διαφημίσεις που απευθύνονται σε ανήλικους

Πατέρας 4 παιδιών «τσακίζει» τα Jumbo και τη διαφήμιση με το ζευγάρι ομοφυλόφιλων

Σάλος με το βίντεο του Jumbo που εμφανίζει ζευγάρι ομοφυλόφιλων να κάνει ξένοιαστο τις αγορές του

Ρoή Ειδήσεων