ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές ροκ στην Εύβοια: Και κερατάς και δαρμένος - Τι καταγγέλει 38χρονος (vid)

Σκηνές ροκ στην Εύβοια: Και κερατάς και δαρμένος - Τι καταγγέλει 38χρονος (vid)
PIXABAY

Ξυλοδαρμό από αστυνομικούς του Τμήματος Χαλκίδας καταγγέλει ένας άνδρας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πιάσει στα... πράσα την ερωμένη του με άλλο άνδρα.

Ο 38χρονος, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση στη Νέα Αρτάκη και είναι κάτοικος της περιοχής, κατήγγειλε, μιλώντας στο eviazoom.gr, ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, 21 Ιανουαρίου, υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον αστυνομικό - Αξιωματικό υπηρεσίας και ένα συνάδελφό του μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, όταν μεταφέρθηκε εκεί μετά από φασαρία που προκάλεσε όταν έπιασε την πρώην σύντροφο του να ερωτοτροπεί με άλλον άνδρα.

Όπως τονίζει: «Είχαμε σχέση 9 χρόνια από το 2011. Χήρα η κυρία. Είχαμε μία δουλειά μαζί την οποία διαχειριζόταν εκείνη με αποτέλεσμα να μου αφήσει χρέη περίπου 50.000 ευρώ και πάνω αλλά αυτά που φαίνονται είναι 50.000 ευρώ».

Όπως αναφέρει, ο ξυλοδαρμός από τους αστυνομικούς έγινε λίγο μετά την επίσκεψη της γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα, και ενώ ο ίδιος είχε μεταφερθεί εκεί με χειροπέδες.

Ο 38χρονος μόλις την είδε μπροστά του την έφτυσε και την αποκάλεσε ξεδιάντροπη.

Όπως τονίζει μάλιστα μετά το χαστούκι και τις κλωτσιές που δέχτηκε, στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον πέταξαν αιμόφυρτο στο κρατητήριο για ώρες χωρίς να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπως ζητούσε.

Μετά από 8 ώρες περίπου, οι αστυνομικοί - οι οποίοι του κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση, απείθεια και απειλή-, τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος μόλις είδε τα τραύματα του έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για εξετάσεις.

Τα τραύματα του ήταν τόσο βαριά που οι γιατροί ζήτησαν να παραμείνει για νοσηλεία 7 ημέρες και συγκεκριμένα μέχρι την Κυριακή (27/01) όπου έλαβε εξιτήριο και αποχώρησε.

Ο 38χρονος ήδη έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξαφνικό «κανόνι»: Πτώχευση για γνωστή αεροπορική εταιρεία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Σε επιφυλακή για τη σφοδρή κακοκαιρία - Θα ανοίξουν οι ουρανοί

Σχετικές ειδήσεις