ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ

Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, ο Δημήτρης Ζέρβας, που υπήρξε Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου Πατρών, μετά από μάχη που έδινε με ασθένεια.

Η κηδεία του Δημήτρη Ζέρβα, θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Ο Δημήτρης Ζέρβας υπηρετούσε στο ΙΚΑ από το 1985. Είχε διατελέσει Περιφερειακός Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών στο ΙΚΑ της οδού Γούναρη, ενώ τελευταία ήταν Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών στο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Αγίου Αλεξίου.

Σύμφωνα με το thebest.gr, o Πατρινός Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ Γιώργος Κυριακόπουλος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Η ξαφνική απώλεια δύο ανθρώπων χθες ενός φίλου (Κώστας Σκαρτσιαρης Χρόνια λογιστής στο ΠΑΣΟΚ ) και ενός Αγαπημένου Συναδέλφου Διευθυντή ΕΦΚΑ Μισθωτών Αχαΐας τέως ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου Πατρών Δημήτρη Ζέρβα με συγκλόνισε γιατί κ οι δύο ήταν εξαίρετοι.

Το πραγματικό νόημα της ανάρτησης όμως δεν είναι να μεταφέρω το συναίσθημα μου αλλά να θυμίσω για μια ακόμα φορά ότι όσα ζούμε καθημερινά κ μας χωρίζουν πικραίνουν στεναχωρούν είναι κακή άποψη για την ζωή και μόνο αν τα περιορίσουμε θα ζήσουμε καλύτερα. Ας απολαύσουμε χωρίς κακία μίσος φθόνο αυτή την ζωή τουλάχιστον όσοι μπορούμε έχοντας τα απαραίτητα. Υγεία και Εργασία».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ο Διευθυντής των γιατρών του πρώην ΙΚΑ Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει πως ο εκλιπών άφησε ένα υπεύθυνο και έντιμο αποτύπωμα υπηρετώντας με μεγάλη ευθύνη τη θέση του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου, για πολλά χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις