ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Με αυτά τα ειδικά αντικλείδια «τρύπωνε» σε σπίτια (pics)

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Με αυτά τα ειδικά αντικλείδια «τρύπωνε» σε σπίτια (pics)
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 46χρονος
eurokinissi

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις διαρρήξεων σπιτιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Δείτε τα αντικλείδια που χρησιμοποιούσε ο 46χρονος 

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης περιπτώσεις διαρρήξεων σπιτιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 46χρονος Γεωργιανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών για κλοπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος το χρονικό διάστημα από 23-10-2018 έως 14-12-2018, διέπραξε τρεις διαρρήξεις οικιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με τη χρήση ειδικού αντικλειδιού, παραβίαζε τις πόρτες αφαιρώντας από το εσωτερικό των σπιτιών κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Σε έρευνα της οικίας του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κλειδιά «πασπαρτού», ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Δείτε εικόνες από την έρευνα της αστυνομίας στη gallery του Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυξήσεις - «φωτιά» στους φόρους για σπίτια και αυτοκίνητα - Πόσα θα πληρώσετε φέτος (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Θανατηφόρο τροχαίο στο Κορωπί: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Σχετικές ειδήσεις