ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Φρίκη από τα ευρήματα του ιατροδικαστή – Η δολοφόνος αφαίρεσε τα όργανα του 79χρονου

Πειραιάς: Φρίκη από τα ευρήματα του ιατροδικαστή – Η δολοφόνος αφαίρεσε τα όργανα του 79χρονου

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του συνταξιούχου ναυτικού στον Πειραιά

Η 50χρονη κατηγορούμενη, την οποία φιλοξενούσε στο σπίτι του ο 79χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, όχι μόνο έσφαξε τον άτυχο άνδρα, αλλά του αφαίρεσε και ζωτικά όργανα.

Δεν δίστασε να του κλείσει το στόμα με μανταλάκια, για να σταματήσει να φωνάζει.

Το μένος της κατηγορούμενης ήταν τέτοιο που μέχρι και ο ιατροδικαστής «πάγωσε» κατά τη διάρκεια της νεκροψίας - νεκροτομής. Η 55χρονη Χιλιανή με ένα κουζινομάχαιρο κατάφερε στον άτυχο συνταξιούχο απανωτές και πολλαπλές κακώσεις. Το θύμα είχε βαθιά τραύματα στο λαιμό, στο θώρακα και την κοιλιά, ενώ τα χέρια του είχαν αμυχές καθώς όπως διαπιστώθηκε το θύμα πάλευε για τη ζωή του. Σύμφωνα με το STAR από το μένος της, του είχε αφαιρέσει κάποια ζωτικά όργανα.

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Ο άνδρας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/02) κατακρεουργημένος και ημίγυμνος μέσα σε μία λίμνη αίματος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, στην οδό Σαχτούρη.

Επρόκειτο για συνταξιούχο ναυτικό με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σχέσεις η 50χρονη. Συνάδελφός του στο γραφείο τελετών που δούλευε ενημέρωσε την Αστυνομία καθώς ανησύχησε γιατί δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα τον μαχαίρωσε με μανία πάρα πολλές φορές και σταμάτησε μόνο όταν το μαχαίρι έσπασε. Πριν ξεκινήσει να τον μαχαιρώνει τον είχε χτυπήσει με μία γλάστρα στο κεφάλι προκειμένου να τον ακινητοποιήσει.

Μετά το έγκλημα, επέστρεψε στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε αγκαλιά με τον σκύλο της.

Εκεί την βρήκαν οι αστυνομικοί και όπως έλεγαν έδειχνε χαμένη και σαν να μην ήξερε το τι είχε προηγηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παΐσιος: Αυτή είναι η αρρώστια που θα αποδεκατίσει την Τουρκία

Αποκάλυψη: «Αυτή είναι η ημερομηνία των εθνικών εκλογών 2019 - Το αποφάσισε ο Τσίπρας»

Σχετικές ειδήσεις