ΕΛΛΑΔΑ

Δίχως τέλος η οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Είχαν πάει να δοκιμάσουν νυφικό πριν πνιγούν

Δίχως τέλος η οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Είχαν πάει να δοκιμάσουν νυφικό πριν πνιγούν
Το άτυχο ζευγάρι

Συνεχίζει να συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη όπου τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόντουσαν όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Ο Μανώλης Γιαννακάκης, πατέρας του Κωστή μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε ότι εκείνο το πρωινό, το νεαρό ζευγάρι είχε πάει για νυφικά στο Ηράκλειο.

Ο Κωστής και η Ροδούλα, είχαν όνειρα για το μέλλον καθώς ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι με θρησκευτικό γάμο.

Τα όσα είπε ο πατέρας του Κωστή στην εκοπομπή «Μαζί σου» συγκλονίζουν: «Το πρωί μου άφησαν το μωρό. Πήγαν να διαλέξουν νυφικά. Στις πέντε το απόγευμα πήραμε τον Κωστή τηλέφωνο και του είπα ότι το μικρό κάνει εμετό. Μου λέει καλά, δεν πάμε στο γάμο, θα γυρίσουμε πίσω. Μετά πήρα τον γιατρό τηλέφωνο, μου είπε να πάρει κάτι φάρμακα το μωρό και είμαστε επικοινωνία. Στις 12 και ένα λεπτό μίλησα τελευταία φορά. Κάθε μισή ώρα έπαιρνα τηλέφωνο την μαμά του παιδιού την Ροδούλα και μιλούσε με την σύζυγό μου. 12 και ένα λεπτό ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε…».

Υπενθυμίζεται ότι το άτυχο ζευγάρι, άφησε πίσω ένα μωράκι μόλις 8 μηνών ορφανό…

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όσα είπε ο πατέρας του Κωστή στην εκπομπή «Mαζί σου»:

Το χρονικό της τραγωδίας

Το Σάββατο το βράδυ το ζευγάρι πήρε την μητέρα και την αδελφή της 30χρονης και πήγαν σε έναν γάμο συγγενικού τους προσώπου στις Μοίρες.

Λίγο μετά τις 12 τη νύχτα μπήκαν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψυυν στο σπίτι τους. Όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή φαίνεται ότι πήραν λάθος δρόμος και κατέληξαν στον Γεροπόταμο, ο οποίος είχε «φουσκώσει» από την καταρρακτώδη βροχή.

Τα ορμητικά νερά του ποταμού άρχισαν να παρασέρνουν το αυτοκίνητο και έντρομη η 30χρονη κάλεσε την Άμεση Δράση φωνάζοντας ότι κινδυνεύουν.

«Τρέξτε πνιγόμαστε», φέρεται να είπε η γυναίκα πριν κοπεί η σύνδεση. Λίγο αργότερα πήρε τηλέφωνο και ο σύζυγός της, φωνάζοντας ότι κινδυνεύουν και παρασύρονται από το ποτάμι.

Οι αρχές εντόπισαν το στίγμα των κινητών τηλεφώνων, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες, όμως οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν το έργο τους.

Την Κυριακή λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι οι πυροσβέστες βρήκαν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία Τυμπακίου.

Λίγες ώρες μετά επιβεβαιώθηκε η τραγική αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις