ΕΛΛΑΔΑ

Γκάφα ή προβοκάτσια; Υποψήφιος Τούρκος δήμαρχος μπέρδεψε την Σμύρνη με την... Χίο!

Γκάφα ή προβοκάτσια; Υποψήφιος Τούρκος δήμαρχος μπέρδεψε την Σμύρνη με την... Χίο!

Σάλος με το εκλογικό φυλλάδιο του Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί.

Μια απίστευτη γκάφα έκανε υποψήφιος Τούρκος δήμαρχος του κυβερνώντος κόμματος στη Σμύρνη, Ο Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, χρησιμοποίησε στο εκλογικό φυλλάδιό του αντί για φωτογραφία της Σμύρνης μία φωτογραφία της Χίου!

Φυσικά το λάθος δεν πήρε και πολύ χρόνο για να γίνει αντιληπτό από τον αντίπαλό του, Ντενίζ Γιουτζέλ, ο οποίος και δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πλήθος σχολίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

«Όσοι δεν γνωρίζουν τη Σμύρνη, πώς να διοικήσουν τη Σμύρνη;», έγραψε ένας χρήστης του twitter ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τα σχόλια και από τους υπόλοιπους χρήστες.

«Το σλόγκαν ‘Σμύρνη, συνυφασμένη με τον τουρισμό και τον πολιτισμό’ είναι ωραίο, αλλά μακάρι αντί για τη φωτογραφία της Χίου να χρησιμοποιούσατε της Σμύρνης. Ή θα μπορούσατε να αλλάξετε το σλόγκαν ως εξής ‘Χίος, ένα νησί συνυφασμένο με τον τουρισμό και τον πολιτισμό’. Μέχρι να μάθετε ότι το μέρος της φωτογραφίας δεν είναι η Σμύρνη, δεν θα προλάβετε καν να γνωρίσετε τη Σμύρνη. Όλα όσα κάνετε είναι μαϊμού, ψεύτικα!», ήταν το μήνυμα του Γκιουτζέλ

Εσκεμμένο λάθος ή μια ακόμη τουρκική πρόκληση;

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα παιδιού 2019 - ΟΠΕΚΑ: Έκλεισαν οι αιτήσεις Α21 - Πότε θα γίνει η πληρωμή της α' δόσης

Γκάζια τέλος: Μπαίνουν «κόφτες» σε όλα τα αυτοκίνητα - Δείτε πότε

Σχετικές ειδήσεις