ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές απόλυτου τρόμου στο Ναύπλιο: Σοβαρό τροχαίο με καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων

Στιγμές απόλυτου τρόμου στο Ναύπλιο: Σοβαρό τροχαίο με καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων
EUROKINISSI

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς στο Ναύπλιο όταν οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του και προκάλεσε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρική οδό της πόλης. 

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το argolikeseidhseis.gr, το χάρο με τα μάτια τους είδαν όσοι οδηγοί κινούνταν εκείνη την στιγμή στην οδό Άργους στην είσοδο του Ναυπλίου καθώς ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα και συνοδηγό ακόμα μια γυναίκα, ξεκίνησε μια τρελή πορεία με μεγάλη ταχύτητα η οποια δεν ελλατώθηκε παρά τις συγκρούσεις που προκαλούσε.

Το αυτοκίνητο διένυσε μια απόσταση 300 και περισσότερων μέτρων με ιλιγγιώδη ταχύτητα σύμφωνα με τους μάρτυρες και άρχισε να συγκρούεται διαδοχικά με αυτοκίνητα ώσπου κατέληξε στα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη με την οδηγό και την συνοδηγό τραυματισμένες.

Δείτε βίντεο από το σημείο του ατυχήματος

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όπου απεγκλώβισαν τις τραυματίες από το όχημα, ο κόσμος τρομοκρατημένος από τους κρότους των συγκρούσεων πετάχτηκε από τα σπίτια του ενώ ειναι πραγματικά θαύμα που δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Η οδός Άργους παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα, από την αστυνομία που διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου

Δείτε εικόνες που κόβουν την ανάσα στην gallery

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Δείτε πόσα θα πάρετε και πότε

Καύσωνας: Όταν η Αθήνα «έλιωνε» - Το «μαύρο» καλοκαίρι με τους 1.300 νεκρούς (Pics)