ΕΛΛΑΔΑ

Στο στόχαστρο διαρρηκτών το σπίτι γνωστού δημοσιογράφου - Η εικόνα που αντίκρισε

Στο στόχαστρο διαρρηκτών το σπίτι γνωστού δημοσιογράφου - Η εικόνα που αντίκρισε

Στο «στόχαστρο» διαρρηκτών μπήκε το πρωί της Κυριακής (09/06) το σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Σαραντάκου, στον Πειραιά.

Οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου του Star και όταν τον είδαν να βγαίνει μπήκαν μέσα και πήραν τα χρήματα που είχε σε ένα ντουλαπάκι.

«Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, έμεινα έκπληκτος. Διαπίστωσα ότι είχα πέσει θύμα κλοπής. Οι δράστες δεν πήραν τίποτα άλλο, παρά μόνο τα χρήματα που είχα για τα έξοδα του μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ήξεραν που βάζω ένα μέρος από τα χρήματά μου».

Το πόσο στοχευμένη και μελετημένη ήταν η διάρρηξη φαίνεται και από το γεγονός ότι –όπως περιέγραψε ο κ. Σαραντάκος- ότι οι δράστες είχαν βάλει και χαρτοπετσέτες στα «ματάκια» από τις πόρτες των διπλανών διαμερισμάτων, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες.

Ο Γιώργος Σαραντάκος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και δήλωσε το περιστατικό, αλλά μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών παραμένουν άκαρπες.

Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό το περιστατικό αναρτώντας φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Όταν κάνεις ρεπορτάζ για όλο τον Πειραιά νομίζεις ότι εσύ θα την γλυτώσεις;»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρός στο βυθό της θάλασσας ο επιχειρηματίας που είχε εξαφανιστεί

«Προσοχή! Σοβαρός κίνδυνος στην Ελλάδα» - Αυστηρή προειδοποίηση από Βρετανία

Σχετικές ειδήσεις