ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: Εικόνες φρίκης – Φυλάκιζε ζώα και τα άφηνε να πεθαίνουν μαρτυρικά

Σοκ στην Κρήτη: Εικόνες φρίκης – Φυλάκιζε ζώα και τα άφηνε να πεθαίνουν μαρτυρικά

Σοκαρισμένα τα μέλη φιλοζωικής οργάνωσης βρήκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, φυλακισμένα ζώα σε άθλια κατάσταση, αλλά και κουφάρια άλλων. Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες μέσα από τα social media εικόνες με νεκρά πρόβατα, τα οποία ήταν φυλακισμένα στην Χερσόνησο της Κρήτης.

Η “Ζωόφιλη Δράση” μετά από σχετική καταγγελία που τους έγινε από τρεις εφήβους, ενήργησε άμεσα και έδωσε στην δημοσιότητα της φωτογραφίες, οι οποίες προκαλούν σοκ.

Οι ακτιβιστές κλήθηκαν στην περιοχή του Ανισαρά στη Χερσόνησο, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, όπου βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα. Ο άγνωστος δράστης, σύμφωνα με την ανάρτηση της κυρίας Καλλιόπης Μαραβελάκη στον λογαριασμό της “Ζωόφιλης Δράσης” στο facebook κρατά στον χώρο φυλακισμένα πρόβατα, τα οποία αφήνει να θανατωθούν από την πείνα και τη δίψα.

Στον χώρο βρέθηκαν τα κουφάρια τεσσάρων ζώων, κάποια από αυτά σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς και άλλα τέσσερα ζώα ζωντανά, σε κακή ωστόσο κατάσταση, υποσιτισμένα και φοβισμένα.

Τα στελέχη της “Ζωόφιλης Δράσης” με πρόχειρα μέσα φρόντισαν τα καταπονημένα πρόβατα και κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του άγνωστου βασανιστή τους.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανάρτηση, τις επόμενες ώρες θα ληφθεί μέριμνα ώστε τα τέσσερα φυλακισμένα ζώα να απομακρυνθούν με ασφάλεια από τον χώρο και να λάβουν φροντίδα από κτηνιάτρους.

Δείτε στην gallery τις φρικιαστικές φωτογραφίες - Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Διαβάστε επίσης:

Ποιες πληρωμές θα γίνουν μέχρι τέλη Ιουνίου - Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά

Επιστήμονας προειδοποιεί: Εφιαλτικό σενάριο για την Ελλάδα - Τι θα γίνει

Σχετικές ειδήσεις