ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Καντινιέρης σε παραλία έδειρε γυναίκες επειδή είχαν φέρει μαζί τους φαγητό από το σπίτι

Κρήτη: Καντινιέρης σε παραλία έδειρε γυναίκες επειδή είχαν φέρει μαζί τους φαγητό από το σπίτι

Παρούσα και μια γυναίκα που θήλαζε το 5 μηνών βρέφος της.

Ένα περιστατικό αγριότητας συνέβη την Κυριακή στο Σταυρό Ακρωτηρίου σε γνωστή καντίνα της περιοχής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του agonakritis.gr ο ιδιοκτήτης καντίνας μαζί με μέλη της οικογένειάς του επιτέθηκε σε γυναίκες, σε μία παρέα 17 ατόμων, επειδή 3 άτομα είχαν μαζί τους σάντουιτς μιας και η κουζίνα της καντίνας εκείνη την ώρα ήταν κλειστή.

Αφού οι ιδιοκτήτες με πολύ αγενή τρόπο τους ζήτησαν να σταματήσουν να τρώνε, αν και η κουζίνα της καντίνας ήταν κλειστή, και αφού ένας εκ της παρέας συνέχισε να τρώει, η ένταση αυξήθηκε με εκστομίση ύβρεων εκ μέρους των ιδιοκτητών. Να συμειωθεί ότι η παρέα που αποτελούνταν από 17 άτομα ήδη είχε παραγγείλει καφέδες και μπύρες τους οποίους κατανάλωναν στο κατάστημα.

Η επίθεση εκ μέρους του ιδιοκτήτη έγινε εις βάρος γυναικών ενώ παρούσα στο περιστατικό δίχως πάντως να δεχθεί επίθεση ήταν και γυναίκα θηλάζουσα με βρέφος 5 μηνών.

Όπως αναφέρεται στην έγγραφη καταγγελία η παρέα μετά από το περιστατικό και υπό το φόβο νέας επιθέσεως, αποχώρησε εν μέσω ύβρεων και απειλών και συνόδευσαν τη γυναίκα που είχε δεχθεί τις γροθιές στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κακώσεις αλλά και ρωγμώδες κάταγμα σε δάκτυλο του ποδιού.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανείς εικόνες στο Μεξικό: «Βούλιαξε» ολόκληρη πόλη (vid)

«Καμίνι» η Ελλάδα - Πότε και πού θα «χτυπήσει» ο καύσωνας - Δείτε τον χάρτη

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019