Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Διαβατά: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού της 41χρονης εγκύου (pics)

Βασιλική Δελημήτρου Βασιλική Δελημήτρου

Τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν την 41χρονη έγκυο στα Διαβατά από τις τσακισμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου της αποτυπώνει βίντεο – ντοκουμέντο.

Η 41χρονη Ευδοκία έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/08) στη Μαγνησία Θεσσαλονίκης, καθώς επέβαινε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση, στα Διαβατά, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από το δυστύχημα φαίνεται ότι η αμαξοστοιχία έχει σταματήσει πάνω στο φορτηγάκι που έχει γείρει στις γραμμές του τρένου. Δύο ασθενοφόρα περιμένουν να παραλάβουν το άτυχο ζευγάρι, τον Δημήτρη και την Ευδοκία που περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Δείτε στην gallery το άτυχο ζευγάρι:

Με το υπερηχογράφημα στα χέρια «έσβησε» η 41χρονη Ευδοκία που δεν πρόλαβε να σφίξει στην αγκαλιά της το μωρό της. Όταν την απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες στα χέρια της κρατούσε ακόμα το υπερηχογράφημα. Η 41χρονη είχε χτυπήσει στο κεφάλι και το σώμα της ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου. Το άτυχο ζευγάρι επέστρεφε από τον γιατρό.

Ο 50χρονος σύζυγός της, ο οδηγός του οχήματος, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου» και είναι εκτός κινδύνου.

Πώς συνέβη το φρικτό δυστύχημα

To δυστύχημα, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνέβη την Δεύτερα (19/08) στις 14.00, όταν το Ι.Χ. παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο, που επικαλείται την ενημέρωση της τροχαίας, ο οδηγός προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες.

«Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το σπίτι μου», ανέφερε κάτοικος της περιοχής στον Alpha.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στην παρακάτω gallery:

Με πληροφορίες από Star.gr, Alpha και Αθηναϊκό / Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Έτσι έγινε η τραγωδία - Μηχανική βλάβη ή ανθρώπινο λάθος;

Καιρός: Υποχωρούν αλλά... επιμένουν τα μελτέμια - Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία (χάρτες)