Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό 16χρονης (vid)

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν δύο ανήλικοι από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διακινούσαν στο Ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες μίας 16χρονης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα διατηρούσε σχέση με έναν από τους δύο νεαρούς και μάλιστα του είχε εμπιστευθεί κάποιες προσωπικές στιγμές.

Αυτές όμως διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τους δύο κατηγορούμενους, οι οποίοι φέρονται μάλιστα να τις πουλούσαν και σε σελίδες του διαδικτύου.

Το κορίτσι απελπισμένο, άρχισε να αποτυπώνει τις σκέψεις της σε ένα κομμάτι χαρτί, ενώ έφτασε στο σημείο να περιγράφει λεπτομερώς ακόμα και τη στιγμή της κηδείας της.

Η 16χρονη σώθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των γονέων της οι οποίοι αντιλήφθηκαν αλλαγές στη συμπεριφορά της κόρης τους.

Το σημείωμα «αυτοκτονίας» που είχε γράψει η 16χρονη

«Μια μέρα γυρνάς σπίτι μετά το σχολείο. Ηταν ακόμη μια απαίσια μέρα. Είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις. Πηγαίνεις στο δωμάτιό σου, κλείνεις την πόρτα και βγάζεις το σημείωμα του θανάτου σου που έγραψες, έσβησες και ξαναέγραψες και ξαναέσβησες και ξαναέγραψες από την αρχή. Βγάζεις τις λεπίδες και κόβεσαι για τελευταία φορά. Αρπάζεις το μπουκαλάκι με τα χάπια και τα καταπίνεις όλα μαζί. Μην το κάνεις» ανέφερε το σημείωμα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Όταν αυτό έπεσε τυχαία στα χέρια της μητέρας της, δίχως δεύτερη σκέψη κατέφυγε στις Αρχές με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι μετά το περιστατικό εμφανίζονται μετανιωμένοι, χαρακτηρίζοντάς το ως «ατυχές».

Ο ένας εξ αυτών δήλωσε ότι «το μεγάλο λάθος και το έγκλημα ήταν του διευθυντή του σχολείου, που δεν κάλεσε τους γονείς μου, ούτε εμένα, για να με ενημερώσει».

Η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 9 Ιανουαρίου.

Πηγή: Star, Open TV

Διαβάστε επίσης:

Συνταξιούχοι: Ποιοι θα λάβουν αναδρομικά από 667 έως 7.340 ευρώ

Καιρός τώρα: Με βροχές και 30 βαθμούς η Παρασκευή - Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα (pics)