Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέες λεπτομέρειες για το άγριο φονικό στην Κρήτη: «Δεν θυμάμαι τίποτα», λέει ο δράστης

Newsbomb

Συγκλονίζει η τραγωδία στις Μοίρες Ηράκλειου, όπου γυμναστής σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του, τραυμάτισε τη γυναικά του θύματος και πυροβόλησε σε σπίτι, όπου μέσα βρίσκονταν τρία ανήλικα παιδιά.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα», δήλωσε ο δράστης σύμφωνα με το Star, λίγο μετά τη σύλληψή του.

Εννέα κάλυκες συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον τόπο της τραγωδίας. Τα ξημερώματα που οι Αρχές τον συνέλαβαν, ισχυρίστηκε όταν τους είδε, ότι δεν θυμόταν τι είχε κάνει και τους ρώτησε για ποιον λόγο τον συλλαμβάνουν. Όταν έμαθε τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ, ξέσπασε σε λυγμούς.

DOLOFONIA-MOIRES1.jpg
«Ζητώ συγγνώμη γι' αυτό που έκανα», είπε ο δράστηςcretapost.gr

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος

«Είμαι 51 ετών και δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου. Χθες το βράδυ ήπια ρακί. Κατανάλωσα πολύ μεγάλη ποσότητα. Δεν θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Το πρωί μου είπαν τι είχα κάνει. Αν το ήξερα θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου. Ζητώ συγγνώμη για το κακό που έκανα», είπε ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη πράξη του, όπως μετέδωσε το δελτίο του STAR.

Σύμφωνα, με τον δικηγόρο του δράστη, ο κατηγορούμενος εδώ και τέσσερα χρόνια παλεύει με τον αλκοολισμό, εξαιτίας πολλών οικογενειακών προβλημάτων.

Οι Αρχές έχουν πάρει κατάθεση και από την εν διαστάσει σύζυγο του δράστη, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά, και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος σε πτήση Αθήνα - Λονδίνο: Εξέπεμψε σήμα κινδύνου ο πιλότος